Ne găsiţi în apropiere de Gara/ Autogara Cluj-Napoca:

 

 

 

 

Str. Maramureșului, nr. 56, Cluj-Napoca
Dr Horia Cioflica: 0745.302.736 // Dr Anca Vasilache: 0772.004.519
info@muffyvet.ro

Program de lucru:

Luni-Vineri: 9-19

Sâmbătă: 10-14

*Programările au prioritate

Pentru întrebări, sfaturi, programări:


Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, MY MUFFY VET SRL-D are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: prestarea de servicii de comunicaţii electronice. Datele dumneavoastră nu vor fi folosite în scopuri de cercetarea științifică, statistică, reclamă, marketing şi publicitate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la info@muffyvet.ro.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în afara teritoriului UE.

Site-ul nostru nu folosește cookies, iar orice informații colectate automat (precum adresa de IP, datele și orele și frecvența cu care ați accesat website-ul sau paginile consultate) nu sunt folosite în nici un scop de marketing şi publicitate.